Treneri

Naš krajnji cilj je da omogućimo svakom polazniku kampa da dostigne svoj pun potencijal.
Kroz stručno vođenje i individualizovan pristup, težimo stvaranju odbojkaša koji ne samo da odlično igraju na terenu već i razvijaju ljubav prema igri i timskom duhu koji će ih pratiti tokom čitave sportske karijere.

Naši glavni treneri

Duško Nikolić

ŽOK Partizan

Trener koji je svoju karijeru izgradio na pravljenju novih zvezda.

Aleksandar Berjan

ŽOK Partizan

Trener koji je svoju karijeru izgradio na pravljenju novih zvezda.

Ključne karakteristike trenera u PIVA

  1. Iskustvo: Naši trenerski stručnjaci imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa mlađim kategorijama odbojkaša, uključujući rad na svim nivoima takmičenja.

  2. Stručnost: Svaki trener poseduje visoke trenerske kvalifikacije, prateći najnovije trendove i tehnike u svetu odbojke.

  3. Individualni fokus: Fokusiramo se na individualni razvoj svakog igrača. Ovo znači prilagođavanje treninga prema specifičnim potrebama svakog pojedinca, kako bismo ih podržali u postizanju njihovog punog potencijala.

  4. Mentorstvo i podrška: Naši treneri nisu samo instruktori, već i mentori koji pružaju emocionalnu podršku i motivaciju. Posvećeni smo stvaranju pozitivnog okruženja koje podstiče samopouzdanje i timski duh.

  5. Treninzi: Treninzi se održavaju dva puta dnevno u Hali „Aleksandar Nikolić“ (hala Pionir). U toku kampa biće organizovana i dva treninga u teretani kako bi se učesnici kampa upoznali sa osnovnim principima rada na podizanju fizičke i kondicione pripreme igrača. Grupe će biti formirane tako da se na treningu, na jednom terenu, radi sa najviše 15 igrača. Sa svakom grupom na treningu rade po 2 trenera.