organizatori

Organizatori kampa PIVA

Partizanova intrnacionalna odbojkaška akademija je kamp koji je spoj stručnosti i posvećenosti a kvalitet garantuju organizatori: Odbojkaški klub Partizan, firma Sprort Eco i udruženje građana First Challenge.

Odbojkaški klub Partizan, dugogodišnji sinonim za vrhunski sportski duh, sa ponosom stoji iza ovog turnira. Njihova stručnost i predanost razvoju odbojke doprinose visokom nivou organizacije događaja. Klub ne samo da podržava turnir, već i deli svoje iskustvo kako bi stvorio inspirativno okruženje za sve učesnike.

SportEco, firma specijalizovana za organizaciju sportskih događaja i marketing, donosi svoje bogato iskustvo kako bi turnir bio nezaboravan. Njihov tim stručnjaka brine se o svim detaljima, od logistike do promocije događaja, pružajući učesnicima i posetiocima nezaboravno iskustvo.

Udruženje građana „First Challenge“ posvećeno je organizaciji kampa namenjenog mladim odbojkašima. Njihova strast prema podršci mladim talentima i razvoju sportske zajednice čini ih ključnim partnerom našeg događaja. Kroz svoje inovativne pristupe i posvećenost, „First Challenge“ stvara prilike za mlade odbojkaše da pokažu svoj talenat i razvijaju svoje veštine.

OK Partizan

SportEco

UG First Challenge

Ovaj kamp je rezultat sinergije tri organizatora, spojena sa ciljem pružanja nezaboravnog iskustva svim učesnicima. Očekujte dobre treninge i podršku od strane stručnjaka koji dele istu strast prema odbojci. Spremite se za nezaboravno sportsko iskustvo koje će ostati urezano u sećanju svih učesnika i posetilaca!