Smeštaj

Hostel Dom

Svi učesnica kampa PIVA biće smešteni u ovom hostelu. 

Hostel DOM smešten je na odličnoj lokaciji u širem centru Beograda, u neposrednoj blizini hale Pionir u kojoj će se održavati svi treninzi polaznika kampa PIVA.

Hostel je udaljen 1,6 km od Narodne skupštine (oko 20 minuta hoda), 1,8 km od Skadarlije (oko 20 minuta hoda), 2,1 km od Knez Mihailove ulice (oko 25 minuta hoda) i 2,9 km od Kalemegdana (oko 30 minuta hoda). Svi najvažniji muzeji, pozorišta i galerije su udaljeni do 3 km (oko 30 minuta hoda), a u području Skadarlije i Knez Mihailove ulice pronaći ćete najveći izbor ugostiteljskih objekata.

 

Sobe

Hostel Dom  raspolaže sa 157 soba, uključujući 149 četvorokrevetnih i 5 šestokrevetnih soba sa krevetima na sprat, kao i 3 trosobne sobe, od kojih većina ima balkon. Svaka soba je opremljena privatnim kupatilom sa tuš kabinom, toaletom, fenom za kosu, sopstvenim sefom i garderoberom, a gostima je na raspolaganju i besplatan bežični internet.

Restoran

U prostranom i moderno opremljenom restoranu, izdavanje jela se sprovodi u vidu samoposluživanja. Hostel nudi sve vrste obroka, a na gostima je da se opredele za željeni nivo usluge (doručak, polupansion ili pun pansion). Na raspolaganju je i nutricionista za sve sugestije vezane za ishranu grupa. 

Restoran opslužuje najsavremenija kuhinja opremljena po HACCP standardu.

Konferencijska sala

U sklopu objekta se nalaze sale i učionice koje su pogodne za održavanje konferencija, seminara, obuka i drugih vrsta okupljanja.

Ovde će se održavati predavanja o taktici kao i gostovanja poznatih ličnosti iz sveta odbojke.

Dodatni sadržaji

Hostel Dom nudi sportsku salu s svlačionicama, otvoreni sportski teren, bazen, teretanu i saunu u fitnes centru u dvorištu hostela. Gosti mogu koristiti ove sadržaje i uživati u posebnim prednostima.